Julelunsj kr. 425,-* per person inkl. levering

Bestill julebuffet i Stavanger/Sandnes-området. Det er en tradisjonsrik julebuffet med pinnekjøtt, ribbe, medisterkaker, medisterpølser, kålrotstappe, rødkål, poteter og saus. Riskrem med bærcoulis kan bestilles som tillegg til kr. 49,- per person.

* Minimumsbestillingen er på 20 personer og utkjøring er i Stavanger/Sandnes-området er inkludert.

Bestill minimum 7 virkedager før levering.

Vi fikser det meste

Ability har et stort produksjonskjøkken på Forus og kjører ut lunsj til over 500 personer hver ukedag. Men kokkene er glade i utfordringer og hjelper gjerne med hva-det-skulle-være.

- Vi strekker oss langt for å klare å levere det du vil ha!

Kanskje du har et catering-behov? Ønsker du kanskje gløgg og pepperkaker levert? Eller kanskje lussekatter til Luciadagen? Ta gjerne kontakt, så finner vi en løsning.

Fire kokker står på kjøkkened og arbeider

Levering og vilkår

Bestilling:
For å bestille julebuffet - fyll ut kontaktskjema.
Mimimumsbestilling er 20 personer, men da er utkjøring inkludert.

Bestillingsfrist:
Bestill minimum 7 virkedager før levering.

Allergier:
Vi kan tilpasse våre menyer de aller fleste matallergier. Det er viktig at vi får beskjed om allergier ved bestilling slik at dette kan planlegges.

Levering  av mat:
Levering er inkludert i våre priser. Gjelder i Stavanger/Sandnes-området.

Betaling:
Catering til privatpersoner betales i forkant eller vi kan ta med betalingsterminal. Faktura kan sendes bedrifter. Ved faktura kommer et fakturagebyr kr 150,- Betalingsfrist er 14 dager.

Retur:
Varmekasser og emballasje som ikke er engangsemballasje vil bli hentet.

Avbestilling:
Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest 2 arbeidsdager før levering. Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. For bestillinger over 30 personer er justeringsfrist i antall senest 5 virkedager før levering og avbestillingsfrist senest 10 virkedager før levering. Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestilling i sin helhet.