Julebuffet kr. 395,-* inkl. levering

Vi kan nå tilby julebuffet i Stavanger/Sandnes-området. Det er en tradisjonsrik julebuffet med pinnekjøtt, ribbe, medisterkaker, kålrotstappe, rødkål, poteter og pinnefett. Om dere i tillegg ønsker riskrem med jordbærsaus til dessert, så blir prisen kr 445,- per person.* Minimumsbestillingen er på 20 personer og utkjøring er da inkludert.

- Dersom dere ønsker en kokk som kan sette opp og servere, så kan vi også ordne dette mot et tillegg.

Ole Christian Skaar, driftsleder Ability Food Stavanger.

Vi kan fikse det meste

Med så mange kokker, blir det forbausende lite søl. De er glade i å bli utfordret og hjelper gjerne med hva-det-skulle-være.

- Vi strekker oss langt for å levere det kunden vil ha!

Kanskje du har noen catering-behov? Ønsker du kanskje gløgg og pepperkaker levert? Eller kanskje lussekatter? Ta gjerne kontakt, så prøver vi å finne en god løsning.

Bildet til høyre (fra venstre): Ole Christian Skaar, Renee Orvik , Dominika Wozniak, Tatjana Kukusina og kjøkkensjef Tomas Kocir.

Daglig lunsjlevering?

Ability er et Facility Management-selskap som tilbyr renhold, eiendomstjenester, kantine med mer. I Stavanger-området tar våre renholdere på arbeidsplassene imot varmmaten fra produksjonskjøkkenet og setter dette fram. De rydder også etter lunsjen og vasker opp. Ønsker dere en lignende avtale? Ta kontakt!

*Alle priser eks. moms

Bestill i dag!

For å bestille julebuffet - eller annet - ta kontakt!

Levering og vilkår

Bestilling:
For å bestille julebuffet - eller annet - ta kontakt.
Mimimumsbestilling er 20 personer, men da er utkjøring inkludert.

Allergier:
Vi kan tilpasse våre menyer de aller fleste matallergier. Det er viktig at vi får beskjed om allergier ved bestilling slik at dette kan planlegges.

Levering  av mat:
Levering er inkludert i våre priser. Gjelder i Stavanger/Sandnes-området.

Utleie av personell:
Kokk/serveringshjelp kr 398,- pr time  

Betaling:
Catering til privatpersoner betales i forkant eller vi kan ta med betalingsterminal. Faktura kan sendes bedrifter. Ved faktura kommer et fakturagebyr kr 150,- Betalingsfrist er 14 dager.

Retur:
Varmekasser og emballasje som ikke er engangsemballasje vil bli hentet.

Avbestilling:
Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest 2 arbeidsdager før levering. Avbestillingsfrist er minimum 5 virkedager før avtalt levering. For bestillinger over 30 personer er justeringsfrist i antall senest 5 virkedager før levering og avbestillingsfrist senest 10 virkedager før levering. Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestilling i sin helhet.