BÆREKRAFT

Vi tar ansvar

Bærekraft ligger i bunn for alt vi gjør. Det handler ikke bare om å kutte miljøskadelige kjemikalier fra våre produkter, det handler også om mennesker.

Kompetanseheving for våre ansatte og et godt arbeidsmiljø ligger til grunn for vår gode posisjon i markedet. 

En Abilitymedarbeider vasker et bord i kantinennbsp- ABILITY FMnbsp

Vi har et gjennomarbeidet opplæringssystem for våre ansatte, hvor vi bruker både intern kompetanse og eksterne fagpersoner. Mange av våre renholdere får fagbrev i renholdsfaget gjennom vårt interne opplæringsprogram.

Bærekraft er også utgangspunkt for alle våre driftstjenester. Kantinedrift er et av våre driftsområder der vi har fokus på å redusere matsvinn, redusere plastbruk og satser på kortreist mat. Da reduseres miljøfotavtrykket.

 

Vi er de eneste i Norge som bruker komposittfiberkluter fra Viima som desinfiserer alle overflater uten bruk av kjemikalier. Med kun bruk av litt vann har Viima tre ganger større rengjøringseffekt enn tradisjonelle rengjøringssystemer. Det er bra for miljøet, og for helsen til både de som utfører jobben – og de som arbeider i lokalene dine.

En grønnere hverdag på din arbeidsplass øker trivsel og styrker psykisk helse. Fra mosekledde vegger til grønne takhager og parker. Når vi planlegger nye grøntområder er miljø i fokus, uansett om det er inne eller ute. Hva vi omgir oss med påvirker hvordan vi har det, og det er også en del av å tenke bærekraft i alt vi gjør.

BÆREKRAFT

HMS og bærekraft

Vårt overordnede mål er å beskytte mennesker, miljø og materielle verdier, bevare liv og helse til alle ansatte, og ha et trygt miljø for våre kunder.

Aktuelt

Helt rent med 80% mindre vann! - Ability FM
NYHETER

Helt rent med 80% mindre vann!

Ability bruker forskningsbaserte renholdsmetoder som i tillegg til å kutte vannforbruket med 80%, også reduserer bruken av kjemikalier med hele 90%.

Innovasjon i hvert fiber - Ability FM
NYHETER

Innovasjon i hvert fiber

Ability benytter renholdsmetoder som er gunstig for helse, miljø og sikkerhet både for våre kunder, deres bygg, våre servicemedarbeidere og miljøet rundt oss.

Vi er Ability - Ability FM
NYHETER

Vi er Ability

AB Solutions skifter navn til Ability og får ny logo, og en ny visuell identitet. Navnet Ability peker mot medarbeidere som har evne og kompetanse til å levere det meste innen Facility Management.