Aktuelt

Her kan du lese aktuelle nyheter og kundehistorier om løsningene vi tilbyr, enten det gjelder Facility Management, eiendomstjenester, renhold, hotell og vedlikehold av utearealer. Her får du også vite mer om de gode matopplevelsene fra vårt kantinekonsept Ability Food.

Effektiv flatevask innen og utendørs

En flatevasker vasker effektivt både innen og utendørs og anbefales til garasjer, uteplasser og lagerbygg. Vi tar oppdrag for både bedrifter og borettslag.

Les mer

Ability Food tilbyr klimamerking i kantinene

For å gi våre kantinegjester muligheten til å ta mer klimavennlige valg i kantinene våre, tilbyr vi nå klimamerking med Klimato i våre Ability Food-kantiner.

Les mer

Kundearrangement Trondheim 21. juni 2024

Som stolt sponsor av Varig Orkla Arena ønsker vi både kunder, samarbeidspartnere, venner og kjente velkommen til et uhøytidelig kundearrangement fredag 21. juni 2024. Meld deg på i dag for å sikre deg plass!

Les mer

Bli kvitt skitt, sand, salt og smitte

Med vinteren kommer også skitt, sand, salt og smitte inn i våre bygg. Ofte er det behov for litt ekstra rengjøring i tillegg til det daglige renholdet.

Les mer

Kjøpe renhold? Dette må du tenke på

Når du skal hente inn tilbud og kjøpe renhold er det noen ting du må tenke på; blant annet areal, frekvens og rengjøringsnivå.

Les mer

Julelunsj i Stavanger/Sandnes

Du slipper å velge! Bestill julebuffet med både pinnekjøtt, svineribbe og medister. Du dekker bordet og vi leverer maten.

Les mer

Grundig nedvask av kontor og lokaler

Ability har ledig kapasitet og kan tilby periodisk renhold til bedrifter og borettslag. Vi har det rette utstyret og kan utføre grundig nedvask.

Les mer

Gulvbehandling – et tillegg til daglig renhold

Gulvbehandling er en viktig del av det totale renholdet. Riktig behandling vil ikke bare forlenge gulvets levetid men også letteregjøre det daglige renholdet.

Les mer

Vindusvask: Innvendig eller utvendig?

Vi i Ability kan tilby både innvendig og utvendig vindusvask til bedrifter og borettslag. Kanskje trenger skilleveggene også en vask? Eller kanskje dere trenger en full fasadevask?

Les mer

Brøyting: Ledig kapasitet i Bergen

Ability FM Vest har ledig kapasitet og kan tilby brøyting og salting for bedrifter og borettslag i Bergen. Du får full oversikt i appen.

Les mer

Vi hjelper deg med tette takrenner

Unngå tette takrenner og de problemene det fører med seg. Ability har utstyr og kan hjelpe deg! Ta kontakt i dag for et tilbud på rens av takrenner.

Les mer

På tide med en vårrengjøring?

Ability har ledig kapasitet og kan tilby vårrengjøring til bedrifter og borettslag. Vi har det rette utstyret og tilpasser vårrengjøringen til ditt behov.

Les mer

Behovsstyrt renhold til beste for alle

Å drive med behovsstyrt renhold er bra for alle; både publikum, oppdragsgiver og oss som skal utføre renholdet. Sensorene sender data direkte inn i våre driftssystem og vi kan sette opp vaktlister i henhold til forventet besøk. I tillegg sender systemet varslinger når vi trenger å rykke ut.

Les mer

Sykehus og sykehjem krever ekstra grundig renhold

Det stilles særskilte krav til renhold, hygiene og basale smittevernsrutiner på sykehus og sykehjem, av hensyn til sårbare pasientgrupper og smittebærere.

Les mer

Korrekt behandling av ESD-gulv

Korrekt renhold og korrekt behandling er viktig for å opprettholde et ESD-gulv sine elektrostatiske avledende egenskaper.

Les mer

Ren og trygg barnehage

Effektive renholdsrutiner er særdeles viktig for å sikre en ren og trygg barnehage. Ability har lang erfaring og utfører i dag Svanemerket renhold i omtrent 200 barnehager rundt om i Norge.

Les mer

Grundig fasadevask

Vi kan tilby grundig fasadevask til bedrifter og borettslag. Eller kanskje dere bare trenger en utvendig vindusvask?

Les mer

Rent og trivelig borettslag?

Et rent borettslag er et trivelig borettslag. La oss ta oss av både det daglige og periodiske renholdet av borettslaget eller sameiet.

Les mer

Bærekraftsrapport 2022

VI har nå ferdigstilt og publisert Ability sin Bærekraftsrapport 2022. Vår tilnærming til bærekraft er i stadig utvikling. Vi skal jobbe på en bærekraftig og ansvarlig måte, og FNs bærekraftsmål gir føringer for vår tilnærming og vårt arbeid.

Les mer

På tide med smittevernrenhold?

Influensa og norovirus er her, antallet koronasmittede stiger og RS-infeksjonene øker. Vi anbefaler smittevernrenhold både som et forebyggende tiltak og etter et sykdomsutbrudd på arbeidsplassen.

Les mer

Ability FM Vest og Ability Management flytter

31. oktober flytter Ability FM Vest og Ability Management fra Damsgårdsveien 131 til Damsgårdsveien 165 i nyoppussede flotte lokaler.

Les mer

Vi hjelper deg med det du trenger; også rekvisita

Ability kan ivareta flere av dine behov, slik at du slipper å forholde deg til flere leverandører. Vi kan levere både rekvisita og forbruksartikler.

Les mer

Helt rent med 80% mindre vann!

Ability bruker forskningsbaserte renholdsmetoder som i tillegg til å kutte vannforbruket med 80%, også reduserer bruken av kjemikalier med hele 90%.

Les mer

Innovasjon i hvert fiber

Ability benytter renholdsmetoder som er gunstig for helse, miljø og sikkerhet både for våre kunder, deres bygg, våre servicemedarbeidere og miljøet rundt oss.

Les mer

Vi er Ability

AB Solutions skifter navn til Ability og får ny logo, og en ny visuell identitet. Navnet Ability peker mot medarbeidere som har evne og kompetanse til å levere det meste innen Facility Management.

Les mer

Økende smittetrend

Vi befinner oss nå i en ny og svært utfordrende periode med økende smittetrend. Det resulterer i nye nødvendige tiltak for å begrense smitten.

Les mer

Ability er opptatt av å begrense smitterisikoen

Smitterisiko ved ulike typer sykdommer reduseres ved godt renhold.

Les mer