KANTINETJENESTE - ABILITY FOOD

Velkommen til bords

Vil du tilby gode matopplevelser med hjemmelaget mat til dine gjester i kantine, catering eller på event?

Vi setter helse og miljø først. Også når det kommer til mat.

Sunt og bærekraftig matkonsept

God mat og god service er en selvfølge. Ability kantinetjeneste driver mange små og store kantiner over hele landet, hvor vi har som mål å inspirere til bedre kosthold og rikere matopplevelser. Flere bedrifter har behov utover lunsj. Vi kan bistå med alt dere trenger, som for eksempel møtemat og fruktlevering. Våre fleksible løsninger tilpasses din bedrifts behov og budsjett. Vi kan også måle kundetilfredshet blant dine gjester.

Gode valg for deg og miljøet

Våre konsepter er utviklet med bakgrunn i FNs bærekraftsmål. Vi ønsker at våre kantiner skal påvirke alle til å bidra til en grønnere hverdag både på jobb og hjemme. Med over 300 oppskrifter sørger vi for variasjon og bruk av sesongbaserte råvarer. Våre smakssammensetninger har en gjennomtenkt balanse mellom kjøtt, fisk og vegetar. Vi bruker økologiske råvarer og fair trade produkter. Vi kildesorterer og har ingen engangsartikler i plast.

Vi jobber aktivt mot matsvinn

I kantinene jobber vi aktivt mot matsvinn, blant annet gjennom NHOs innkjøpsavtale og eSmiley. Det gjør at vi er mer kreative i utnyttelse av blant annet overskuddsvarer. Vi har avtale med Verdimat som tilbyr varer med kort holdbarhet til sterkt reduserte priser. I mange av våre kantiner har vi også samarbeid med matredderkonseptet «To Good To Go».

Kjøttfri* måned

Hva vi velger å spise, er viktig – ikke bare for den enkelte og dens kropp, men også for kloden vår. Gode matvalg er bærekraftige både for oss mennesker, vår planet og lønnsomt rent økonomisk.

Kantinene i Ability Food ønsker å vise kantinegjestene at en kjøttfri lunsj kan være minst like god å spise, og enda bedre for miljøet.

Les mer om kjøttfri* måned.

Eget produksjonskjøkken på Forus

På Forus har Ability Food et nytt stort produksjonskjøkken på hele 700m2. Her har vi en stor gjeng med kokker som lager mat og de sender ut omtrentlig 600 porsjoner til lunsj hver dag mandag til fredag, men vi har enda større kapasitet.

Ta kontakt om dere ønsker catering eller lunsjabonnement i Stavanger-området.

Vi tilbyr blant annet:

Kantineløsning fra frokost til kveldsmat

Overtidsmat

Kiosk

Catering til store og små arrangementer

Kaffebar

Møtemat

Fruktlevering

Urtehage

Kantinetjenester

BÆREKRAFT

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft

Aktuelt

Effektiv flatevask innen- og utendørs; garasje, uteplass og lagerbygg - Ability FM
NYHETER

Effektiv flatevask innen- og utendørs; garasje, uteplass og lagerbygg

Etter en vinter med mye skitt, sand og salt anbefaler vi å vaske både innen- og utendørs med skånsom og effektiv flatevasker; garasje, uteplass og lagerbygg m.m. Vi har noe ledig kapasitet i Bergen.

På tide med en vårrengjøring? - Ability FM
NYHETER

På tide med en vårrengjøring?

Ability har ledig kapasitet og kan tilby vårrengjøring til bedrifter og borettslag. Vi har det rette utstyret og tilpasser vårrengjøringen til ditt behov.

Gulvbehandling – et tillegg til daglig renhold - Ability FM
NYHETER

Gulvbehandling – et tillegg til daglig renhold

Gulvbehandling er en viktig del av det totale renholdet. Riktig behandling vil ikke bare forlenge gulvets levetid men også letteregjøre det daglige renholdet.

Vindusvask: Innvendig eller utvendig? - Ability FM
NYHETER

Vindusvask: Innvendig eller utvendig?

Vi i Ability kan tilby både innvendig og utvendig vindusvask til bedrifter og borettslag. Eller kanskje dere trenger en full fasadevask?

På tide med smittevernrenhold? - Ability FM
NYHETER

På tide med smittevernrenhold?

Influensa og norovirus er her, antallet koronasmittede stiger og RS-infeksjonene øker. Vi anbefaler smittevernrenhold både som et forebyggende tiltak og etter et sykdomsutbrudd på arbeidsplassen.

Grundig nedvask? - Ability FM
NYHETER

Grundig nedvask?

Ability har ledig kapasitet og kan tilby periodisk renhold til bedrifter og borettslag. Vi har det rette utstyret og kan utføre grundig nedvask.

Julebuffet i Stavanger/Sandnes - Ability FM
NYHETER

Julebuffet i Stavanger/Sandnes

Ability Food har eget produksjonslokale og kan tilby julebuffet i Stavanger og Sandnes. Inviter dine ansatte til en uformell julesamling på jobben!

Vi hjelper deg med dine tette takrenner - Ability FM
NYHETER

Vi hjelper deg med dine tette takrenner

Unngå tette takrenner og de problemene det fører med seg. Ability har utstyr og kan hjelpe deg! Ta kontakt i dag for et tilbud på rens av takrenner.

Kjøttfri* måned i oktober og november - Ability FM
NYHETER

Kjøttfri* måned i oktober og november

Kantinene i Ability Food ønsker å vise kantinegjestene at en kjøttfri lunsj kan være minst like god å spise, og enda bedre for miljøet.

Ability FM Vest og Ability Management flytter - Ability FM
NYHETER

Ability FM Vest og Ability Management flytter

31. oktober flytter Ability FM Vest og Ability Management fra Damsgårdsveien 131 til Damsgårdsveien 165 i nyoppussede flotte lokaler.

Vi hjelper deg med det du trenger; også rekvisita - Ability FM
NYHETER

Vi hjelper deg med det du trenger; også rekvisita

Ability kan ivareta flere av dine behov, slik at du slipper å forholde deg til flere leverandører. Vi kan levere både rekvisita og forbruksartikler.

Brøyting: Ledig kapasitet i Bergen - Ability FM
NYHETER

Brøyting: Ledig kapasitet i Bergen

Ability FM Vest har ledig kapasitet og kan tilby brøyting og salting for bedrifter og borettslag i Bergen.

Helt rent med 80% mindre vann! - Ability FM
NYHETER

Helt rent med 80% mindre vann!

Ability bruker forskningsbaserte renholdsmetoder som i tillegg til å kutte vannforbruket med 80%, også reduserer bruken av kjemikalier med hele 90%.