KANTINETJENESTE - ABILITY FOOD

Velkommen til bords

Vil du tilby gode matopplevelser med hjemmelaget mat til dine gjester i kantine, catering eller på event?

Vi setter helse og miljø først. Også når det kommer til mat.

Sunt og bærekraftig matkonsept

God mat og god service er en selvfølge. Ability kantinetjeneste driver mange små og store kantiner over hele landet, hvor vi har som mål å inspirere til bedre kosthold og rikere matopplevelser. Flere bedrifter har behov utover lunsj. Vi kan bistå med alt dere trenger, som for eksempel møtemat og fruktlevering. Våre fleksible løsninger tilpasses din bedrifts behov og budsjett. Vi kan også måle kundetilfredshet blant dine gjester.

Gode valg for deg og miljøet

Våre konsepter er utviklet med bakgrunn i FNs bærekraftsmål. Vi ønsker at våre kantiner skal påvirke alle til å bidra til en grønnere hverdag både på jobb og hjemme. Med over 300 oppskrifter sørger vi for variasjon og bruk av sesongbaserte råvarer. Våre smakssammensetninger har en gjennomtenkt balanse mellom kjøtt, fisk og vegetar. Vi bruker økologiske råvarer og fair trade produkter. Vi kildesorterer og har ingen engangsartikler i plast.

Vi jobber aktivt mot matsvinn

I kantinene jobber vi aktivt mot matsvinn, blant annet gjennom NHOs innkjøpsavtale og eSmiley. Det gjør at vi er mer kreative i utnyttelse av blant annet overskuddsvarer. Vi har avtale med Verdimat som tilbyr varer med kort holdbarhet til sterkt reduserte priser. I mange av våre kantiner har vi også samarbeid med matredderkonseptet «To Good To Go».

Vi tilbyr blant annet:

Kantineløsning fra frokost til kveldsmat

Overtidsmat

Kiosk

Catering til store og små arrangementer

Kaffebar

Møtemat

Fruktlevering

Urtehage

Kantinetjenester

BÆREKRAFT

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft

Aktuelt

Vi hjelper deg med det du trenger; også rekvisita - Ability FM
NYHETER

Vi hjelper deg med det du trenger; også rekvisita

Ability kan ivareta flere av dine behov, slik at du slipper å forholde deg til flere leverandører. Vi kan levere både rekvisita og forbruksartikler.

Ledig kapasitet: Brøyting i Bergensområdet - Ability FM
NYHETER

Ledig kapasitet: Brøyting i Bergensområdet

Ability FM Vest har ledig kapasitet og kan tilby brøyting og salting for bedrifter og borettslag i Bergensområdet.

Helt rent med 80% mindre vann! - Ability FM
NYHETER

Helt rent med 80% mindre vann!

Ability bruker forskningsbaserte renholdsmetoder som i tillegg til å kutte vannforbruket med 80%, også reduserer bruken av kjemikalier med hele 90%.