FACILITY MANAGEMENT

Vi er din partner og rådgiver - slik at du får jobben gjort

Ryddig, rent eller sterilt? God matservering? Vedlikehold av bygg? Eller inspirerende uterom? Selvsagt. Ability sørger for å få din virksomhet til å skinne. 

Det handler om menneskene i din bedrift

Det er en fellesnevner ved alle våre medarbeidere – faglig dyktighet og entusiasme. Slik skaper vi gode rammer for dine ansatte. Ability leverer komplette driftstjenester og er din partner for alt innen renhold, kantine, eiendomsdrift og kontorstøtte. I tillegg skaper vi og drifter alle typer uteareal. Hos oss møter du dyktige medarbeidere –  som har hele Ability i ryggen. 

En kontaktperson

Med Ability på laget møter du en person, ikke et konsern.
Denne medarbeideren er ditt kontaktledd for alle leveranser og rapporteringer. Det forenkler hverdagen og er kostnadsbesparende for deg som vår kunde. Men du kan være trygg på at din kontaktperson også tar i bruk Abilitys Facility Management kompetanse og andre medarbeidere ved behov. Sammen skaper vi gode rammer for dine ansatte

Facility Management

Du trenger bare én samarbeidspartner som dekker dine behov fra A til Å. Våre erfarne medarbeidere tar hånd om hele tjenesteleveransen og er din strategiske rådgiver. 

Det er dette som er Facility Management!

om oss

Facility Management med entusiasme i alt

Innovasjon

Innovasjon er en forutsetning for at vi skal utvikle oss som selskap. Når omgivelsene endrer seg med nye krav til tjenester, må også vi endre oss.

Digitalisering

Digitaliseringen er i full gang i vår bransje. Gjennom sensorteknologi forenkler og effektiviserer vi hverdagen til våre kunder. Vi måler og tilpasser våre tjenester etter grundig analyse av data som blir samlet inn.

Rådgivning

Våre erfarne medarbeidere leverer komplette driftstjenester og strategisk rådgivning - Facility Management - innen renhold, kantine, eiendomsdrift og hotell.

Ability FM Ability FM

Bærekraftsrapport 2023

Vi har nå ferdigstilt og publisert Ability sin Bærekraftsrapport for 2023. Vi er i stadig utvikling og jobber målrettet for å bli mer bærekraftig og miljøvennlig i alt vi gjør.

Les mer »