FACILITY MANAGEMENT

Vi er din partner og rådgiver - slik at du får jobben gjort

Ryddig, rent eller sterilt? God matservering? Vedlikehold av bygg? Eller inspirerende uterom? Selvsagt. Ability sørger for å få din virksomhet til å skinne. 

Det handler om menneskene i din bedrift

Det er en fellesnevner ved alle våre medarbeidere – faglig dyktighet og entusiasme. Slik skaper vi gode rammer for dine ansatte. Ability leverer komplette driftstjenester og er din partner for alt innen renhold, kantine, eiendomsdrift og kontorstøtte. I tillegg skaper vi og drifter alle typer uteareal. Hos oss møter du dyktige medarbeidere –  som har hele Ability i ryggen. 

En kontaktperson

Med Ability på laget møter du en person, ikke et konsern.
Denne medarbeideren er ditt kontaktledd for alle leveranser og rapporteringer. Det forenkler hverdagen og er kostnadsbesparende for deg som vår kunde. Men du kan være trygg på at din kontaktperson også tar i bruk Abilitys Facility Management kompetanse og andre medarbeidere ved behov. Sammen skaper vi gode rammer for dine ansatte

Facility Management

Du trenger bare én samarbeidspartner som dekker dine behov fra A til Å. Våre erfarne medarbeidere tar hånd om hele tjenesteleveransen og er din strategiske rådgiver. 

Det er dette som er Facility Management!

om oss

Facility Management med entusiasme i alt

Innovasjon

Innovasjon er en forutsetning for at vi skal utvikle oss som selskap. Når omgivelsene endrer seg med nye krav til tjenester, må også vi endre oss.

Digitalisering

Digitaliseringen er i full gang i vår bransje. Gjennom sensorteknologi forenkler og effektiviserer vi hverdagen til våre kunder. Vi måler og tilpasser våre tjenester etter grundig analyse av data som blir samlet inn.

Rådgivning

Våre erfarne medarbeidere leverer komplette driftstjenester og strategisk rådgivning - Facility Management - innen renhold, kantine, eiendomsdrift og hotell.

Aktuelt

På tide med en vårrengjøring? - Ability FM
NYHETER

På tide med en vårrengjøring?

Ability har ledig kapasitet og kan tilby vårrengjøring til bedrifter og borettslag. Vi har det rette utstyret og tilpasser vårrengjøringen til ditt behov.

Gulvbehandling – et tillegg til daglig renhold - Ability FM
NYHETER

Gulvbehandling – et tillegg til daglig renhold

Gulvbehandling er en viktig del av det totale renholdet. Riktig behandling vil ikke bare forlenge gulvets levetid men også letteregjøre det daglige renholdet.

Vindusvask: Innvendig eller utvendig? - Ability FM
NYHETER

Vindusvask: Innvendig eller utvendig?

Vi i Ability kan tilby både innvendig og utvendig vindusvask til bedrifter og borettslag. Eller kanskje dere trenger en full fasadevask?

På tide med smittevernrenhold? - Ability FM
NYHETER

På tide med smittevernrenhold?

Influensa og norovirus er her, antallet koronasmittede stiger og RS-infeksjonene øker. Vi anbefaler smittevernrenhold både som et forebyggende tiltak og etter et sykdomsutbrudd på arbeidsplassen.

Grundig nedvask? - Ability FM
NYHETER

Grundig nedvask?

Ability har ledig kapasitet og kan tilby periodisk renhold til bedrifter og borettslag. Vi har det rette utstyret og kan utføre grundig nedvask.

Julebuffet i Stavanger/Sandnes - Ability FM
NYHETER

Julebuffet i Stavanger/Sandnes

Ability Food har eget produksjonslokale og kan tilby julebuffet i Stavanger og Sandnes. Inviter dine ansatte til en uformell julesamling på jobben!

Vi hjelper deg med dine tette takrenner - Ability FM
NYHETER

Vi hjelper deg med dine tette takrenner

Unngå tette takrenner og de problemene det fører med seg. Ability har utstyr og kan hjelpe deg! Ta kontakt i dag for et tilbud på rens av takrenner.

Kjøttfri* måned i oktober og november - Ability FM
NYHETER

Kjøttfri* måned i oktober og november

Kantinene i Ability Food ønsker å vise kantinegjestene at en kjøttfri lunsj kan være minst like god å spise, og enda bedre for miljøet.

Ability FM Vest og Ability Management flytter - Ability FM
NYHETER

Ability FM Vest og Ability Management flytter

31. oktober flytter Ability FM Vest og Ability Management fra Damsgårdsveien 131 til Damsgårdsveien 165 i nyoppussede flotte lokaler.

Vi hjelper deg med det du trenger; også rekvisita - Ability FM
NYHETER

Vi hjelper deg med det du trenger; også rekvisita

Ability kan ivareta flere av dine behov, slik at du slipper å forholde deg til flere leverandører. Vi kan levere både rekvisita og forbruksartikler.

Brøyting: Ledig kapasitet i Bergen - Ability FM
NYHETER

Brøyting: Ledig kapasitet i Bergen

Ability FM Vest har ledig kapasitet og kan tilby brøyting og salting for bedrifter og borettslag i Bergen.

Helt rent med 80% mindre vann! - Ability FM
NYHETER

Helt rent med 80% mindre vann!

Ability bruker forskningsbaserte renholdsmetoder som i tillegg til å kutte vannforbruket med 80%, også reduserer bruken av kjemikalier med hele 90%.