HOTELL

Ditt andre hjem

God service, skinnende hotellrom og solid frokost? Vi bidrar til å skape den gode hotellopplevelsen for dine gjester.

Ability sin hotellavdeling kan ta seg av alt fra renhold til drift på ditt hotell. Vi tilbyr hjelp med husøkonomtjenester, matservering og vaktmestertjenester.

Vi har solid erfaring med hotelldrift og utfører daglig renhold på ca. 4 000 hotellrom. Vi kjenner godt til utfordringer i forhold til driftsmarginer, effektivitet og kvalitet.

Fleksible og kostnadseffektive hotelltjenester

Vi vet at du ønsker kostnader tilpasset dine inntekter. Derfor tilbyr Ability fleksible løsninger etter ditt hotellbelegg. Vi kan for eksempel justere renholdet etter hvor mange gjester du til enhver tid har. Du betaler enkelt og greit etter din egen beleggsprosent.

Vi setter gjerne opp integrasjoner mellom våre systemer og deres hotellsystem slik at alle får full oversikt i sanntid. Ta gjerne kontakt dersom dere ønsker en demo.

Vedlikehold på hotellet

Enten det er teppe- eller møbelrens, vinduspuss, vaktmestertjenester eller frokostservering, er vi rustet til å løse oppgavene. Vi har allerede utstyret på plass, slik at du slipper å investere i dette selv.

Bærekraftig frokostservering og renhold

Bærekraft i bunn for alt vi gjør. Vi fokuserer på matsvinn, reduserer plastbruk og ønsker kortreist mat. Vi er de eneste i Norge som bruker komposittfiberkluter fra Viima som desinfiserer alle overflater uten bruk av kjemikalier.

Vi tilbyr blant annet:

BÆREKRAFT

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft

Bilde av loungeområdet på Varig Orkla Arena Flott bespisningsområde og hestene som løper forbi like utenfor Ability FM Ability FM

Kundearrangement Trondheim 21. juni 2024

Bærekraft er konkurransekraft!

Bygg og eiendom spiller en avgjørende rolle i det grønne skiftet. Vi ser på fremtidens løsninger innen bærekraftig forvaltning og drift av eiendom, bygg og utomhus. Læring og eksempler fra Ability og våre kunder.

Les mer »