VÅR HISTORIE

En familie fra starten

I 1991 startet brødrene Standahl med renholdstjenester på Askøy utenfor Bergen. Siden den gang har selskapet blitt til et landsdekkende konsern med over 1 700 ansatte fra 75 ulike nasjoner.

“Vi tror at bærekraft og mangfold er en
styrke som kommer alle våre kunder til gode.”

Frode Standahl, administrerende direktør

For oss er det viktig å være en privateid norsk bedrift. Det betyr et regulert og inkluderende arbeidsliv for våre ansatte med mulighet for å utvikle egen kompetanse.

Vi tror også på nærhet til kundene og tett kontakt mellom oppdragsgiver og våre ansatte. Da utvikler vi oss sammen. Vi tror at bærekraft og mangfold er en styrke som kommer alle våre kunder til gode. Målet vårt er å vokse og bli en av Norges største og foretrukne leverandører av tjenester innen Facility Management.

Bilde av loungeområdet på Varig Orkla Arena Flott bespisningsområde og hestene som løper forbi like utenfor Ability FM Ability FM

Kundearrangement Trondheim 21. juni 2024

Bærekraft er konkurransekraft!

Bygg og eiendom spiller en avgjørende rolle i det grønne skiftet. Vi ser på fremtidens løsninger innen bærekraftig forvaltning og drift av eiendom, bygg og utomhus. Læring og eksempler fra Ability og våre kunder.

Les mer »