HVA VI GJØR

Trivsel for dine ansatte

Ability leverer komplette driftstjenester og er din partner for alt innen renhold, kantine, eiendomstjenester, kontorstøtte og vedlikehold av utearealer. Hos oss møter du dyktige medarbeidere – som har hele Ability i ryggen.

Facility Management

Ability leverer komplette driftstjenester, Facility Management, innen renhold, kantine, hotelldrift, kontorstøtte, eiendomsdrift og vaktmestertjenester.

Eiendomstjenester

Vi tar vare på dine bygg og anlegg og tilbyr eiendomstjenester som vaktmester, vedlikehold, ombygginger, avfall, uteområder og renhold.

Renhold

Ability er en erfaren og profesjonell leverandør av renholdstjenester til kontor og næringsbygg. Svanemerket renhold skjer gjennom kompetente medarbeidere, moderne utstyr, metodevalg og bærekraftig teknologi.

Ability Food

Ability driver 50 små og store kantiner over hele landet, hvor vi også har som mål å inspirere til bedre kosthold og rikere matopplevelser. Flere bedrifter har behov utover lunsj. Vi kan bistå med alt dere trenger, som for eksempel møtemat og fruktlevering. Våre fleksible løsninger tilpasses din bedrifts behov og budsjett. Vi kan også måle kundetilfredshet blant dine gjester.

Hotell

Ability sin hotellavdeling kan ta seg av alt fra renhold til drift på ditt hotell. Vi tilbyr hjelp med husøkonomtjenester, matservering og vaktmestertjenester.

Vedlikehold av utearealer

Ability hjelper deg å vedlikeholde dine utearealer og grøntanlegg; løvfjerning, plenklipping, snørydding, salting, klippe hekk, bortkjøring av avfall med mer.

Innovasjon

Ability satser mot en heldigital leveranse av tjenester; matbestillinger, onboarding-apper, Facility Management-system, sensorteknologi og effektivisering.