HVA VI GJØR

Trivsel for dine ansatte

Ability leverer komplette driftstjenester og er din partner for alt innen renhold, kantine, eiendomsdrift og kontorstøtte. I tillegg skaper vi og drifter alle typer uteareal. Hos oss møter du dyktige medarbeidere – som har hele Ability i ryggen.

Facility Management

Du trenger bare én samarbeidspartner som dekker dine behov fra A til Å. Våre erfarne medarbeidere leverer komplette driftstjenester og strategisk rådgivning - Facility Management - innen renhold, kantine, eiendomsdrift og hotell. I tillegg skaper og drifter vi alle typer uteareal.

Eiendomstjenester

I Ability leverer vi et variert spekter av tjenester knyttet til drift av eiendom. Vårt mål er å utøve verdibevarende tiltak, og kostnadseffektiv drift av deres eiendom. Vi leverer alt av vedlikeholdstjenester innen bygg og anlegg. Ability har solide systemer og rutiner for vaktmestertjenester, vinter- og sommervedlikehold og vedlikehold av tak og fasade. Våre medarbeidere skal sikrer at dine verdier blir ivaretatt.

Renhold

Det skal selvsagt være rent - og desinfisert ved behov. På en bærekraftig og effektiv måte. I tillegg får du et smil på veien fra Abilitys entusiastiske medarbeidere. Med mange års erfaring har vi utviklet effektive systemer for godt renhold. Med det siste innen verktøy for kvalitetskontroll og dyktige medarbeidere, får vi dine lokaler til å skinne.

Ability Food

Ability driver 50 små og store kantiner over hele landet, hvor vi også har som mål å inspirere til bedre kosthold og rikere matopplevelser. Flere bedrifter har behov utover lunsj. Vi kan bistå med alt dere trenger, som for eksempel møtemat og fruktlevering. Våre fleksible løsninger tilpasses din bedrifts behov og budsjett. Vi kan også måle kundetilfredshet blant dine gjester.

Hotell

God service, skinnende hotellrom og solid frokost? Vi bidrar til å skape den gode hotellopplevelsen for dine gjester. Ability sin hotellavdeling kan ta seg av alt fra renhold til drift på ditt hotell. Vi tilbyr hjelp med husøkonomtjenester, matservering eller vaktmestertjenester. Vi har solid erfaring med hotelldrift og kjenner godt til utfordringer i forhold til driftsmarginer, effektivitet og kvalitet.

Landscaping

Takhage, anleggsområde eller lekeplass? Vi hjelper deg å skape gode uterom. Ability er totalleverandør innen uterom, og kan hjelpe deg med etablering og vedlikehold av alt av uteområder. Våre kreative fagarbeidere hjelper deg med hele prosessen - fra idé til virkelighet - og vi tar vedlikeholdet i etterkant.

Innovasjon

Ability skal levere relevante tjenester til våre kunder i dag og i fremtiden. Innovasjon er en forutsetning for at vi skal utvikle oss som selskap. Når omgivelsene endrer seg med nye krav til tjenester, må også vi endre oss. Du og din virksomhet vil alltid nyte godt av vår faglige nysgjerrighet og evne til fornying, innovasjon og omstilling.