LANDSCAPING

Trivsel i det fri

Takhage, fellesarealer eller lekeplass?
Vi hjelper deg å skape gode uterom.

Ability er totalleverandør for uterom, og kan hjelpe deg med etablering og vedlikehold av alt innen uteområder. Våre kreative fagarbeidere hjelper deg med hele prosessen – fra idé til ferdig anlegg – og vi tar vedlikeholdet i etterkant. 

Nyanlegg og vedlikehold

Hos oss får du hjelp til hele prosessen, fra planlegging til utførelse. Med dyktige og allsidige fagfolk og ingeniører håndterer vi prosjektering og utførelse av større entrepriser hvor byggherre er en offentlig aktør eller en større privat utbygger. Vi vedlikeholder også store grøntområder for både offentlige og private.

Ability har fokus på bærekraftige materialer og lokale leverandører. Vi har erfaring med prosjekter for blant annet gater, marinområder og parker. Våre medarbeidere har kompetanse fra flere faggrupper innen anleggsgartnerfaget. Det gjør at vi er godt rustet til å utføre små og store prosjekt med blant annet planting av trær, legging av stein og montering av lekeutstyr.

Vi tilbyr blant annet prosjektering, utvikling og vedlikehold av:

Grøntareal

Takhager

Lekeplass

Havneområder

Til private marked

Ability prosjekterer hager og leverer catering til privatmarkedet

Aktuelt

Økende smittetrend - Ability FM
NYHETER

Økende smittetrend

Vi befinner oss nå i en ny og svært utfordrende periode med økende smittetrend. Det resulterer i nye nødvendige tiltak for å begrense smitten.

Helt rent med 80% mindre vann! - Ability FM
NYHETER

Helt rent med 80% mindre vann!

Ability bruker forskningsbaserte renholdsmetoder som i tillegg til å kutte vannforbruket med 80%, også reduserer bruken av kjemikalier med hele 90%.

Vi er Ability - Ability FM
NYHETER

Vi er Ability

AB Solutions skifter navn til Ability og får ny logo, og en ny visuell identitet. Navnet Ability peker mot medarbeidere som har evne og kompetanse til å levere det meste innen Facility Management.