RENHOLD

Vi skaper trivsel

Det skal selvsagt være rent – og desinfisert ved behov. På en bærekraftig og effektiv måte. I tillegg får du et smil på veien fra Abilitys entusiastiske medarbeidere!

Med mange års erfaring har vi utviklet effektive systemer for oppfølging av renhold. Med det siste innen verktøy for kvalitetskontroll og dyktige medarbeidere, får vi dine lokaler til å skinne.

Bærekraftig renhold uten bruk av kjemikalier

Vi må tenke bærekraft i alt vi gjør. Derfor er Abilitys rengjøringstjenester Svanemerket. Det stiller krav til blant annet begrenset bruk av kjemikalier og til avfallshåndtering. Vi er de eneste i Norge som bruker komposittfiber-kluter fra Viima som desinfiserer alle overflater uten bruk av kjemikalier. Med kun bruk av litt vann har Viima-mopper tre ganger større rengjøringseffekt enn tradisjonelle rengjøringssystemer. Det er bra for miljøet, og for helsen til både de som utfører renholdet – og de som arbeider i lokalene dine.

Les mer om renholdsteknologien til Viima

Faglærte renholdere og smittevernrenhold

Menneskene som utfører renholdet er selvsagt vår viktigste ressurs. I Ability har vi et gjennomarbeidet opplæringssystem for ansatte, som gir alle som ønsker det muligheten til å ta en fagprøve i renholdsfaget. Alle våre ansatte har gjennomgått kurs i smittevernrenhold. Dette forhindrer videre spredning av smitte. I tillegg beskyttes medarbeideren selv, for å redusere risikoen for smitteoverføring.

Alle Ability-ansatte får selvsagt en detaljert opplæring i renholdsplanen du har bestilt. På jobb snakker våre medarbeidere norsk eller engelsk.

Vi tilbyr blant annet:

Smittevernrenhold

Periodisk renhold

Hovedrengjøring

Renhold av bygg

Renhold i byggeperioden

Skuring/boning

Gulvvedlikehold/polishbehandling

Teppe-/møbelrens

Flytterengjøring

Næringsmiddelrenhold

Renhold i Oslo

BÆREKRAFT

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft

Aktuelt

Vi hjelper deg med det du trenger; også rekvisita - Ability FM
NYHETER

Vi hjelper deg med det du trenger; også rekvisita

Ability kan ivareta flere av dine behov, slik at du slipper å forholde deg til flere leverandører. Vi kan levere både rekvisita og forbruksartikler.

Ledig kapasitet: Brøyting i Bergensområdet - Ability FM
NYHETER

Ledig kapasitet: Brøyting i Bergensområdet

Ability FM Vest har ledig kapasitet og kan tilby brøyting og salting for bedrifter og borettslag i Bergensområdet.

Helt rent med 80% mindre vann! - Ability FM
NYHETER

Helt rent med 80% mindre vann!

Ability bruker forskningsbaserte renholdsmetoder som i tillegg til å kutte vannforbruket med 80%, også reduserer bruken av kjemikalier med hele 90%.