RENHOLD

Vi skaper trivsel

Det skal selvsagt være rent – og desinfisert ved behov. På en bærekraftig og effektiv måte. I tillegg får du et smil på veien fra Abilitys entusiastiske medarbeidere!

Med mange års erfaring har vi utviklet effektive systemer for oppfølging av renhold. Med det siste innen verktøy for kvalitetskontroll og dyktige medarbeidere, får vi dine lokaler til å skinne.

Bærekraftig renhold uten bruk av kjemikalier

Vi må tenke bærekraft i alt vi gjør. Derfor er Abilitys rengjøringstjenester Svanemerket. Det stiller krav til blant annet begrenset bruk av kjemikalier og til avfallshåndtering. Vi er de eneste i Norge som kan tilby komposittfiber-kluter fra Viima som desinfiserer alle overflater uten bruk av kjemikalier. Med kun bruk av bittelitt vann har Viima-mopper tre ganger større rengjøringseffekt enn tradisjonelle rengjøringssystemer. Det er bra for miljøet, og for helsen til både de som utfører renholdet – og de som arbeider i lokalene dine.

Les mer om renholdsteknologien til Viima 

Les mer om vårt Svanemerkede renhold

Faglærte renholdere og smittevernrenhold

Menneskene som utfører renholdet er selvsagt vår viktigste ressurs. I Ability har vi et gjennomarbeidet opplæringssystem for ansatte, som gir alle som ønsker det muligheten til å ta en fagprøve i renholdsfaget. Alle våre ansatte har gjennomgått kurs i smittevernrenhold. Dette forhindrer videre spredning av smitte. I tillegg beskyttes medarbeideren selv, for å redusere risikoen for smitteoverføring.

Alle Ability-ansatte får selvsagt en detaljert opplæring i renholdsplanen du har bestilt. På jobb snakker våre medarbeidere norsk eller engelsk.

NS-INSTA 800 rengjøringsstandard

NS-INSTA 800 er et system for renhold og viser hvilken kvalitet renholdet skal ha. Det er du som kunde som bestiller hvilken kvalitet du ønsker på renholdet vi skal utføre. Eksempelvis ønsker man ofte lavere kvalitet på renhold på arkivrom og høyere kvalitet på santitære rom som toaletter. 

Å fastsette kvalitetsnivået gjør vi i samarbeid med deg som kunde. Det utføres også kontroller som skal kvalitetssikre renholdet.

Les mer om NS-INSTA 800 på NHO sin Renholdsportal.

Kontakt oss for et tilbud

Vi vil veldig gjerne utarbeide et tilbud til deg. For at vi skal kunne gi deg et riktig tilbud, så trenger vi noen opplysninger fra deg:

  • Areal – antall rom, størrelse, bruksområde, inventar
  • Frekvens – hvor ofte vil du at de forskjellige rommene skal rengjøres 
  • Evt. rengjøringsvnivå – hvor rent det skal være (det er for eksempel vanlig med en høyere renholdsgrad på et toalett enn på et lagerrom) 

Vi kommer gjerne på befaring for eventuelle avklaringer. 

Les mer om hvordan du kjøper renhold på NHO Service og Handel sine nettsider.

Vi tilbyr blant annet:

BÆREKRAFT

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft

Aktuelt

Gulvbehandling – et tillegg til daglig renhold - Ability FM
NYHETER

Gulvbehandling – et tillegg til daglig renhold

Gulvbehandling er en viktig del av det totale renholdet. Riktig behandling vil ikke bare forlenge gulvets levetid men også letteregjøre det daglige renholdet.

Vindusvask: Innvendig eller utvendig? - Ability FM
NYHETER

Vindusvask: Innvendig eller utvendig?

Vi i Ability kan tilby både innvendig og utvendig vindusvask til bedrifter og borettslag. Kanskje trenger skilleveggene også en vask? Eller kanskje dere trenger en full fasadevask?

Brøyting: Ledig kapasitet i Bergen - Ability FM
NYHETER

Brøyting: Ledig kapasitet i Bergen

Ability FM Vest har ledig kapasitet og kan tilby brøyting og salting for bedrifter og borettslag i Bergen.

Sykehus og sykehjem krever ekstra grundig renhold - Ability FM
NYHETER

Sykehus og sykehjem krever ekstra grundig renhold

Det stilles særskilte krav til renhold, hygiene og basale smittevernsrutiner på sykehus og sykehjem, av hensyn til sårbare pasientgrupper og smittebærere.

Korrekt behandling av ESD-gulv - Ability FM
NYHETER

Korrekt behandling av ESD-gulv

Korrekt renhold og korrekt behandling er viktig for å opprettholde et ESD-gulv sine elektrostatiske avledende egenskaper.

Ren og trygg barnehage - Ability FM
NYHETER

Ren og trygg barnehage

Effektive renholdsrutiner er særdeles viktig for å sikre en ren og trygg barnehage. Ability har lang erfaring og utfører i dag Svanemerket renhold i omtrent 200 barnehager rundt om i Norge.

Grundig fasadevask - Ability FM
NYHETER

Grundig fasadevask

Vi kan tilby grundig fasadevask til bedrifter og borettslag. Eller kanskje dere bare trenger en utvendig vindusvask?

Rent og trivelig borettslag? - Ability FM
NYHETER

Rent og trivelig borettslag?

Et rent borettslag er et trivelig borettslag. La oss ta oss av både det daglige og periodiske renholdet av borettslaget eller sameiet.

Bærekraftsrapport 2022 - Ability FM
NYHETER

Bærekraftsrapport 2022

VI har nå ferdigstilt og publisert Ability sin Bærekraftsrapport 2022. Vår tilnærming til bærekraft er i stadig utvikling. Vi skal jobbe på en bærekraftig og ansvarlig måte, og FNs bærekraftsmål gir føringer for vår tilnærming og vårt arbeid.

Effektiv flatevask innen- og utendørs; garasje, uteplass og lagerbygg - Ability FM
NYHETER

Effektiv flatevask innen- og utendørs; garasje, uteplass og lagerbygg

Etter en vinter med mye skitt, sand og salt anbefaler vi å vaske både innen- og utendørs med skånsom og effektiv flatevasker; garasje, uteplass og lagerbygg m.m. Vi har noe ledig kapasitet i Bergen.

På tide med en vårrengjøring? - Ability FM
NYHETER

På tide med en vårrengjøring?

Ability har ledig kapasitet og kan tilby vårrengjøring til bedrifter og borettslag. Vi har det rette utstyret og tilpasser vårrengjøringen til ditt behov.

På tide med smittevernrenhold? - Ability FM
NYHETER

På tide med smittevernrenhold?

Influensa og norovirus er her, antallet koronasmittede stiger og RS-infeksjonene øker. Vi anbefaler smittevernrenhold både som et forebyggende tiltak og etter et sykdomsutbrudd på arbeidsplassen.

Grundig nedvask? - Ability FM
NYHETER

Grundig nedvask?

Ability har ledig kapasitet og kan tilby periodisk renhold til bedrifter og borettslag. Vi har det rette utstyret og kan utføre grundig nedvask.

Julebuffet i Stavanger/Sandnes - Ability FM
NYHETER

Julebuffet i Stavanger/Sandnes

Ability Food har eget produksjonslokale og kan tilby julebuffet i Stavanger og Sandnes. Inviter dine ansatte til en uformell julesamling på jobben!

Vi hjelper deg med dine tette takrenner - Ability FM
NYHETER

Vi hjelper deg med dine tette takrenner

Unngå tette takrenner og de problemene det fører med seg. Ability har utstyr og kan hjelpe deg! Ta kontakt i dag for et tilbud på rens av takrenner.

Kjøttfri* måned i oktober og november - Ability FM
NYHETER

Kjøttfri* måned i oktober og november

Kantinene i Ability Food ønsker å vise kantinegjestene at en kjøttfri lunsj kan være minst like god å spise, og enda bedre for miljøet.

Ability FM Vest og Ability Management flytter - Ability FM
NYHETER

Ability FM Vest og Ability Management flytter

31. oktober flytter Ability FM Vest og Ability Management fra Damsgårdsveien 131 til Damsgårdsveien 165 i nyoppussede flotte lokaler.

Vi hjelper deg med det du trenger; også rekvisita - Ability FM
NYHETER

Vi hjelper deg med det du trenger; også rekvisita

Ability kan ivareta flere av dine behov, slik at du slipper å forholde deg til flere leverandører. Vi kan levere både rekvisita og forbruksartikler.

Helt rent med 80% mindre vann! - Ability FM
NYHETER

Helt rent med 80% mindre vann!

Ability bruker forskningsbaserte renholdsmetoder som i tillegg til å kutte vannforbruket med 80%, også reduserer bruken av kjemikalier med hele 90%.