RENHOLD

Vi skaper trivsel

Det skal selvsagt være rent – og desinfisert ved behov. På en bærekraftig og effektiv måte. I tillegg får du et smil på veien fra Abilitys entusiastiske medarbeidere!

Med mange års erfaring har vi utviklet effektive systemer for oppfølging av renhold. Med det siste innen verktøy for kvalitetskontroll og dyktige medarbeidere, får vi dine lokaler til å skinne.

Vi dekker hele landet og har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. 

Bærekraftig renhold uten bruk av kjemikalier

Vi må tenke bærekraft i alt vi gjør. Derfor er Abilitys rengjøringstjenester Svanemerket. Det stiller krav til blant annet begrenset bruk av kjemikalier og til avfallshåndtering. Vi er de eneste i Norge som kan tilby komposittfiber-kluter fra Viima som desinfiserer alle overflater uten bruk av kjemikalier. Med kun bruk av bittelitt vann har Viima-mopper tre ganger større rengjøringseffekt enn tradisjonelle rengjøringssystemer. Det er bra for miljøet, og for helsen til både de som utfører renholdet – og de som arbeider i lokalene dine.

Les mer om renholdsteknologien til Viima 

Les mer om vårt Svanemerkede renhold

Faglærte renholdere og smittevernrenhold

Menneskene som utfører renholdet er selvsagt vår viktigste ressurs. I Ability har vi et gjennomarbeidet opplæringssystem for ansatte, som gir alle som ønsker det muligheten til å ta en fagprøve i renholdsfaget. Alle våre ansatte har gjennomgått kurs i smittevernrenhold. Dette forhindrer videre spredning av smitte. I tillegg beskyttes medarbeideren selv, for å redusere risikoen for smitteoverføring.

Alle Ability-ansatte får selvsagt en detaljert opplæring i renholdsplanen du har bestilt. På jobb snakker våre medarbeidere norsk eller engelsk.

NS-INSTA 800 rengjøringsstandard

NS-INSTA 800 er et system for renhold og viser hvilken kvalitet renholdet skal ha. Det er du som kunde som bestiller hvilken kvalitet du ønsker på renholdet vi skal utføre. Eksempelvis ønsker man ofte lavere kvalitet på renhold på arkivrom og høyere kvalitet på santitære rom som toaletter. 

Å fastsette kvalitetsnivået gjør vi i samarbeid med deg som kunde. Det utføres også kontroller som skal kvalitetssikre renholdet.

Les mer om NS-INSTA 800 på NHO sin Renholdsportal.

Kontakt oss for et tilbud

Vi vil veldig gjerne utarbeide et tilbud til deg. For at vi skal kunne gi deg et riktig tilbud, så trenger vi noen opplysninger fra deg:

  • Areal – antall rom, størrelse, bruksområde, inventar
  • Frekvens – hvor ofte vil du at de forskjellige rommene skal rengjøres 
  • Evt. rengjøringsnivå – hvor rent det skal være (det er for eksempel vanlig med en høyere renholdsgrad på et toalett enn på et lagerrom) 

Vi kommer gjerne på befaring for eventuelle avklaringer. 

Les mer om hvordan du kjøper renhold på NHO Service og Handel sine nettsider.

Vi tilbyr blant annet:

BÆREKRAFT

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft

Bilde av en lang kø utenfor toalettene på Mathallen på Torget i Bergen Ability FM Ability FM

Behovsstyrt renhold til beste for alle

Å drive med behovsstyrt renhold er bra for alle; både publikum, oppdragsgiver og oss som skal utføre renholdet. Sensorene sender data direkte inn i våre driftssystem og vi kan sette opp vaktlister i henhold til forventet besøk. I tillegg sender systemet varslinger når vi trenger å rykke ut.

Les mer »