INNOVASJON

Digitalt, enkelt og effektivt

Ability skal levere relevante tjenester til våre kunder i dag og i fremtiden. Innovasjon er en forutsetning for at vi skal utvikle oss som selskap. Når omgivelsene endrer seg med nye krav til tjenester, må også vi endre oss. Du og din virksomhet vil alltid nyte godt av vår faglige nysgjerrighet og evne til fornying, innovasjon og omstilling.

Digitale løsninger

Våre digitale løsninger blir stadig fornyet i samarbeid med utvalgte IT-selskaper. Målet vårt er en heldigital leveranse av tjenester. Det innebærer at alt fra matbestillinger til møterom og onboarding-apper vil bli samlet i et felles system for Facility Management.

Sensor

Digitaliseringen er i full gang i vår bransje. Gjennom sensorteknologi forenkler og effektiviserer vi hverdagen til våre kunder. Vi måler og tilpasser våre tjenester etter grundig analyse av data som blir samlet inn. Det være seg bruk av møterom, varsel om fulle avfallsbøtter, temperatur i kjøleskap eller luftkvalitet, for å nevne noe. Bruk av sensorer og analyse av data reduserer miljøbelastningen og driftsutgiftene for virksomhetene.

Viima

I Norge er vi eneste leverandør av Viima mopper og kluter laget av japansk komposittfiber. Produktene sparer miljøet og rengjør uten kjemikalier ved å desinfisere overflater gjennom mekanisk fjerning bakterier og virus.

Aktuelt

Helt rent med 80% mindre vann! - Ability FM
NYHETER

Helt rent med 80% mindre vann!

Ability bruker forskningsbaserte renholdsmetoder som i tillegg til å kutte vannforbruket med 80%, også reduserer bruken av kjemikalier med hele 90%.

Innovasjon i hvert fiber - Ability FM
NYHETER

Innovasjon i hvert fiber

Ability benytter renholdsmetoder som er gunstig for helse, miljø og sikkerhet både for våre kunder, deres bygg, våre servicemedarbeidere og miljøet rundt oss.

Vi er Ability - Ability FM
NYHETER

Vi er Ability

AB Solutions skifter navn til Ability og får ny logo, og en ny visuell identitet. Navnet Ability peker mot medarbeidere som har evne og kompetanse til å levere det meste innen Facility Management.