LUNSJ LEVERT - ABILITY FOOD
Lunsj levert
Har dere ikke kantine? Fortvil ikke!
Lunsj levert er en abonnementsløsning; vi lager lunsj og leverer til dere innen kl. 11.00 hver ukedag.
Vårt store kjøkken på Forus kan levere lunsj til bedrifter i hele Stavanger-området.

Velg lunsjpakke
Velg mellom abonnementsløsningene Lunsj levert medium, Lunsj levert stor eller Lunsj servert.

Velg antall leveringer
Velg mellom levering en, tre eller fem dager i uken. Vi leverer innen kl. 11.00.

Velg antall porsjoner
Velg antall prosjoner dere ønsker lunsj til. Minimumsbestilling 10 personer.
Hva består lunsjpakkene av?
Lunsj levert – Medium:
Består av en varmrett, en ferdig blandet salat, brød og smør. Veiledende pris kr. 89,- per person eks. mva.
Lunsj levert – Stor:
Består av en varmrett, tre ferdig blandede salater, brød og smør. Veiledende pris kr. 99,- per person eks. mva.
Lunsj servert
Som Lunsj levert, hvor en av våre medarbeidere tar i mot og setter fram lunsjen, rydder og vasker opp hos dere.
De veiledende prisene er oppgitt per person per dag, eks. mva., inkl. levering. Minimum 10 personer.
Introduksjonstilbud
Lurer du på om Lunsj levert er noe for dere? Test gjerne løsningen vår. Du får 30% rabatt* på Lunsj levert de to første ukene.
Pris inkl. rabatt blir da kr. 65,- per person** ved levering én dag i uken, kr. 62,- per person ved levering tre dager i uken. Dersom dere ønsker daglig levering blir prisen kr. 60,- per person per dag.
Priser er oppgitt per person, per dag, eks. mva., inkl. levering. Minimum 10 personer.
*Rabatten gjelder de to første ukene ved abonnementstegning. Du kan når som helst si opp avtalen.
** Ved levering kun én dag i uke kommer et leveringstillegg på kr. 320,-

Meny (eksempel)
Lunsj levert har en rullerende 8 ukers meny. Her følger et eksempel på en ukesmeny:
Mandag: Kremet soppsuppe med sjampignon, pastasalat med rød pesto og kylling, grønn salat med agurk og tomat, blomkålsalat med marinert ost, brød og smør.
Tirsdag: Penne ala Arabiata med bacon og chili, grønn salat med kylling, byggrynsalat med valnøtt, potetsalat med egg, brød og smør.
Onsdag: Gratinert fisk med løk, pastasalat ala Hawaii med skinke og ananas, grønn salat med tomat og agurk, syrlig råkostsalat , brød og smør.
Torsdag: Pytt i panne med stekte poteter, søtpotetsalat med dressing, grønn salat med Cherry tomater, gresk salat, brød og smør.
Fredag: Hamburger med brød og stekte poteter, pastasalat med oliven, Cherry tomater og ruccola, grønn salat med mais, rødløk og sylteagurk, coleslaw, brød og smør.
Meld din interesse (uforpliktende forespørsel):
Fyll ut litt informasjon om din bedrift så tar vi kontakt ang. alle detaljer og avklaringer.