Vi har utstyret til å utføre periodisk renhold og kommer lettere til på vanskelige steder.

Hvorfor flatevask?

En flatevasker er effektiv både innen og utendørs; garasjer, uteplasser og lagerbygninger.

Flatevaskeren høyttrykksspyler overflaten, men den har et skjold som hindrer vannet (og skitten) i å sprute. De roterende dysene spyler overflaten fra alle kanter og gir et jevnt resultat. Flatevaskeren suger også opp både vann og eventuell skitt og fører dette ned i avløp.

Vi kan både justere trykket på spylingen og velge mellom varmt eller kaldt vann på flatevaskeren. I tillegg kan man, med veldig vanskelige flekker, velge å tilføre kjemikalier.

Andre ord for en flatevasker er overflatevasker, patio cleaner, twister og steamer. Flatevaskeren har også likheter med en terrassevasker, men en terrassevasker mangler ofte evnen til å suge opp vann og skitt og føre dette til avløp.

En Ability-medarbeider vasker hellene utenfor Grieghallen med en flatevasker
En Ability-medarbeider vasker hellene utenfor Grieghallen med en flatevasker

Innendørs flatevask

En flatevasker er en veldig effektiv rengjøring av flater som fliser, garasjer, lager og andre innvendige flater i et bygg. Den virvler ikke opp skitten og spruter heller ikke.

- Fordi det ikke spruter med en flatevasker, så er disse spesielt godt egnet til rengjøring innendørs og vil rengjøre med en helt annen renhetsgrad enn med en kostemaskin.

Morten Wergeland, driftsleder Bergen.

Utendørs flatevask

En flatevasker kan også brukes utendørs for effektiv rengjøring av uteplasser med belegningsstein eller heller, gangveier, asfalt og annet fast dekke.

- For strøsand, tørt støv og løv anbefaler vi gjerne en kostemaskin eller løvblåser, men med en flatevasker kan vi rengjøre grundigere i dybden og fjerne fastgrodd skitt og saltrester etter vinteren.

Morten Wergeland, driftsleder Bergen.

Vi kan også fjerne noe oljesøl med flatevaskeren, men det kan kreve noe bruk av kjemikalier. Vi kommer gjerne på befaring dersom det er behov for dette, for å avklare eventuelle utfordringer og behandlingsmetoder.

En medarbeider med en kostemaskin som benyttes på tørre utendørsområder
Mann med gulvrensemaskin

Andre tjenester

Vi tilbyr et vidt spekter av eiendomstjenester og kan hjelpe med det meste.

Hva trenger dere?

Ta kontakt - så finner vi en løsning som passer dere! Vi kommer gjerne på befaring dersom det er behov for dette, for å avklare eventuelle utfordringer.