En mann står oppe i en lift og utfører en grundig fasadevask; han vasker fasaden med en høyttrykksspyler

Full fasadevask

Grønske, sopp, alger og fugleskitt kan være et stort problem på mange bygg og en grundig fasadevask er ofte løsningen. Hvordan dette kan fjernes kommer an på både alvorlighetsgraden og selve underlaget. Det vanligste er å bruke en lift for å komme til i høyden og en solid høyttrykkspyler for å fjærne skitt og grønske. Noen ganger holder det å vaske med telskopstang fra bakkenivå.

Ofte kan bygget kreve en mer skånsom behandling. Om skitten sitter skikkelig fast, kan det være lurt å behandle dette med en sopp og algefjerner før fjerning.

Hva trenger dere?

Vi har lang erfaring med forskjellig type fasadevask. Send oss noen ord om hvor dere er og hva dere trenger - så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud.

Eller bare vindusvask?

Vi bruker ofte lift for å utføre utvendig vindusvask også, men i Oslo og Bergen kan vi tilby Ionic vindusrenhold. Dette utstyret er fastmontert på bil og gjør at vi kan rengjøre vindu 6-8 etasjer opp, uten å bruke lift. Dette gjør vindusvasken enklere, raskere og enda mer kostnadsbesparende for kunden.

Andre aktuelle tjenester

Vi tilbyr et vidt spekter av eiendomstjenester og kan hjelpe med det meste.

Hva trenger du hjelp til?

Ta kontakt - så finner vi en løsning!

En mann vasker vinduer utvendig og når 3-4 meter opp med Ionic vindusvask.
En Ability-varebil og en medarbeider med en stor vaskemaskin utenfor Grieghallen i Bergen

Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger

Vi har utstyret til å utføre periodisk renhold og kommer lettere til på vanskelige steder. Og flere av våre avdelinger noe ledig kapasitet.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud. Vi kommer gjerne på befaring dersom det er behov for dette, for å avklare eventuelle utfordringer.

Send oss noen ord om hvor dere er og hva dere trenger - så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud.