Mann med gulvrensemaskin

Tilpasset vårrengjøring

Vi bruker renhold om daglige renhold og det å holde det som er rent, rent. Når vi bruker ordet rengjøring, så mener vi å gjøre rent det som er skittent. Vårrengjøring kommer inn under temporære tjenester og inngår ikke i det daglige renholdet. Noen velger å la dette inngå i en årsplan, mens andre ønsker å bestille dette etter behov.

Vi tilpasser vårrengjøringen til ditt behov. Den kan inneholde for eksempel vask av innvendig tak, vinduer, lamper og hyller i tillegg til boning, gulvbehandlinger, tepperens, rens av møbeltekstiler, utvendig vindusvask, vask av glasskillevegger og fasadevask.

- Ability har noe ledig kapasitet og kan tilby en grundig nedvask av kontorlandskap, produksjonslokaler, kantiner eller lagerbygg. En skikkelig vårrengjøring - helt uten bekymring.

Morten Wergeland, driftsleder Bergen.

Felles for en skikkelig vårrengjøring er at det ofte innebærer vanskelig tilgjengelige flater og det ikke så lett å utføre uten det rette utstyret. Men det utstyret har vi.

Ability er en offentlig godkjent renholdsbedrift, har Svanemerket renhold og innehar flere ISO-sertifiseringer m.m. Les mer om dette her.

Vårrengjøring: bra for bygget - bra for ansatte

De fleste bedrifter bør få utført periodisk renhold og en grundig nedvask minimum en gang eller to i året. Det kommer litt an på hva lokalet brukes til og hvor hyppig det er brukt.

Regelmessig renhold forlenger levetiden på bygg og inventar og reduserer vedlikeholdskostnader, samtidig som det bedrer inneklimaet for de ansatte.

At våre rengjøringstjenester er Svanemerket betyr at det stilles krav til blant annet begrenset bruk av kjemikalier og håndtering av avfall. Det er bra for miljøet, og for helsen til både de som utfører renholdet – og de som arbeider i lokalene dine.

To renholdere støvsuger og tørker støv i et kontorlandskap
Mann utfører innvendig vindusvask

Hva vi kan hjelpe med?

Vi utfører det meste, blant annet:

Hva annet trenger du hjelp til? Se andre eiendomstjenester her.

Ta kontakt - så finner vi en løsning!

Ledig kapasitet i Oslo, Bergen og Stavanger

Vi har utstyret til å utføre periodisk renhold og kommer til på vanskelige steder. Og flere av våre avdelinger noe ledig kapasitet.

Legg igjen din informasjon i kontaktskjema så tar vi kontakt med deg for et uforpliktende tilbud. Vi kommer gjerne på befaring dersom det er behov for dette, for å avklare eventuelle utfordringer.

Du kan også kontakte våre driftsledere direkte:

Oslo: Karl Erik Tander

Bergen: Morten Wergeland

Stavanger: Anna Piotrowicz

Trondheim: Silje Furebotten

Medarbeidere smiler og ler mens de setter inn rengjøringsmaskinene i bilen