Hvorfor skal man behandle gulvet?

Vedlikehold av gulvene er en viktig del av renholdet. Gulvene skal ikke bare være fine å se på, men må også kunne tåle flittig bruk og slitasje.​

- Det aller beste er å legge inn gulvbehandling i den faste planen for det totale renholdet, både for å forlenge gulvets levetid og for å letteregjøre det daglige renholdet.

Anna Piotrowicz, driftsleder temporære tjenster Stavanger.
Mann opererer en gulvmaskin, sett ovenfra
Mann med gulvrensemaskin

Hvordan skal man behandle gulvet?

Hvilken behandling man bør velge kommer an på underlaget og i hvilken stand det er. Forskjellige metoder som kan benyttes er blant annet rens, skuring, boning/polish og olje.

Highspeed polering

Utføres på polishbehandlede gulv med hurtiggående maskin. Vi renser og rehabiliterer glansen i gulvet. Dette er et meget kostnadsbesparende arbeid i forhold til å måtte rense og legge ny polish, men må vurderes i hvert enkelt tilfelle, avhengig av standarden på gulvet, og bruken gjennom året.​ Polering (polishbehandling) kan foretas så lenge gulvet har polish. ​

Rens/skuring og polishbehandling

Vi maskinrenser/skurer gulvene​ og gulvene skylles og nøytraliseres. Deretter legges flere strøk polish​. Vi kan legge matt eller blank polish.​ Polishen er meget slitesterk og kan etterbehandles med highspeedpolering etter en tids slitasje.​

Oljing av tregulv

Gulvene maskinrenses. Deretter legges olje eller hardvoks, alt etter gulvtype og bruk. Overskytende olje fjernes med maskin​. Gulvene får en helt ny “look” og de blir rene og pene, samtidig som behandlingen verner treverket og ikke lar gulvet tørke ut.​

Svanemerket renhold

At våre rengjøringstjenester er Svanemerket betyr at det stilles krav til blant annet begrenset bruk av kjemikalier og håndtering av avfall. Det er bra for miljøet, og for helsen til både de som utfører renholdet – og de som arbeider i lokalene dine.

Les mer om våre sertifiseringer her.

Andre aktuelle tjenester

Vi i Ability kan tilby et vidt spekter av forskjellig renholds- og eiendomstjenester. Vi kan hjelpe med det meste, enten du ønsker en totalleverandør eller bestille enkelttjenester.

Hva trenger du hjelp til?

Ta kontakt - så finner vi en løsning!

En Ability-renholder mopper gulvet med Viima
Et av våre tempo-team foran bilen

Oslo, Bergen eller Stavanger

Vi har utstyr til å utføre periodisk renhold og kommer lettere til på vanskelige steder. Og flere av våre avdelinger noe ledig kapasitet.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud. Vi kommer gjerne på befaring dersom det er behov for dette, for å avklare eventuelle utfordringer.

Forespørsler og bestillinger kan også sendes direkte til våre driftsledere i regionene:

Bergen:  Morten Wergeland

Stavanger: Anna Piotrowicz

Oslo: Karl Erik Tander