Grundig nedvask går inn under periodisk renhold, også kalt temporære tjenester, en samlebetegnelse på renholdstjenester som ikke inngår i det daglige avtalte renholdet.

Periodisk renhold kan være vask av innvendig tak, vinduer, lamper og hyller i tillegg til boning, gulvbehandlinger, tepperens og rens av møbeltekstiler.

Ability har noe ledig kapasitet og kan tilby en grundig nedvask av kontorlandskap, produksjonslokaler, kantiner eller lagerbygg. En skikkelig grundig nedvask - helt uten bekymring.

Morten Wergeland, driftsleder Bergen.

Felles for det periodiske renholdet er at det ofte er vanskelig tilgjengelig og ikke så lett å utføre uten det rette utstyret. Men det utstyret har vi.

Ability er en offentlig godkjent renholdsbedrift, har Svanemerket renhold og innehar flere ISO-sertifiseringer m.m. Les mer om dette her.

Hva vi kan hjelpe med:

Vi utfører det meste innen periodisk renhold. Vi kan blant annet nevne:

Vårt temp-team er klare til å utføre grundig nedvask før jul
Innvendig vask av vinduer går inn under temporært renhold og en del av en grundig nedvask

Grundig nedvask: bra for bygget - bra for ansatte

De fleste bedrifter bør få utført periodisk renhold og en grundig nedvask minimum en gang eller to i året. Det kommer litt an på hva lokalet brukes til og hvor hyppig det er brukt.

Regelmessig renhold forlenger levetiden på bygg og inventar og reduserer vedlikeholdskostnader, samtidig som det bedrer inneklimaet for de ansatte.

At våre rengjøringstjenester er Svanemerket betyr at det stilles krav til blant annet begrenset bruk av kjemikalier og håndtering av avfall. Det er bra for miljøet, og for helsen til både de som utfører renholdet – og de som arbeider i lokalene dine.

Ledig kapasitet i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger

Vi har utstyret til å utføre periodisk renhold og kommer til på vanskelige steder. Og flere av våre avdelinger noe ledig kapasitet.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud. Vi kommer gjerne på befaring dersom det er behov for dette, for å avklare eventuelle utfordringer.

For bestilling kontakt gjerne hver av våre driftsledere direkte:

Oslo: Karl Erik Tander

Bergen:  Morten Wergeland

Stavanger: Anna Piotrowicz

Vi kan også tilby gulvbehandlinger som en del av en grundig nedvask før jul