Smittevernrenhold

I følge Folkehelseinstituttet kan vi forebygge mye ved å vaske oss med såpe og vann. I tillegg tilbyr Ability flere forskjellige typer smittevernrenhold som kan bestilles i tillegg til vanlig renhold.

Vanlig renhold

Til det vanlige renholdet bruker Ability forskningsbaserte renholdsmetoder som i tillegg til å kutte vannforbruket med 80%, også reduserer bruken av kjemikalier med hele 90%. Klutene og moppene fjerner også bakterier og virus effektivt at det overstiger kravet til desinfeksjon.

Les mer om hvordan det blir helt rent med 80% mindre vann her. 

Medarbeider tørker støv på pauserommet i et kontorlokale
Driftsleder for temporære tjenster i Bergen; Liana Kalikaite

Effektiv desinfisering på alle flater

For å sikre desinfeksjon på alle overflater i et lokale anbefaler vi fogging. Dette er en teknikk hvor man tåkesprøyter desinfeksjonsmiddel i rom og på utstyr. Ability har utstyret (fogger/trykksprøyte) og forskjellige desinfeksjonsmidler som vi tilpasser ditt behov, avhengig av ønsket effekt og virkning. Foggen, tåken med desinfeksjonsmiddel, legger seg ut over lokalene og kommer til på alle åpne flater og gjenstander. Desinfeksjonståken eliminerer mikroorganismer som bakterier, virus og sopp. 

Enten du ønsker desinfisering som et forebyggende tiltak eller etter et sykdomsutbrudd på arbeidsplassen, så kan vi i Ability hjelpe deg.

Liana Kalikaite, driftsleder Vest.

Ability er en offentlig godkjent renholdsbedrift, har Svanemerket renhold og innehar flere ISO-sertifiseringer m.m. Les mer om dette her.

Hvorfor bør man fogge?

  • Desinfiserer alt i rommet som fogges; dørhåndtak, bordflater, gjenstander
  • Man unngår smitte og sykdomsutbrudd
  • Raskt, trygt og effektivt
  • Man kan returnere til rommet etter et par timer

Ta kontakt - så finner vi en løsning!

Beskrivende bilde fra Shutterstock: Dørhåndtak blir desinfisert av fog
Vi kan også tilby gulvbehandlinger som en del av en grundig nedvask før jul

Ledig kapasitet i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger

Vi har utstyret til å utføre periodisk eller regelmessig smittevernrenhold og med fogging kommer vi også til på vanskelige steder.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud. Vi kommer gjerne på befaring dersom det er behov for dette, for å avklare eventuelle utfordringer.

For bestilling kontakt gjerne hver av våre driftsledere direkte:

Bergen:  Morten Wergeland

Oslo: Karl Erik Tander

Trondheim: Andreas Faaness

Stavanger: Anna Piotrowicz