Bli med på en sosial sommeropplevelse med litt faglig innhold, litt om trav og rikelig plass til mingling og 'bli-kjent'!

Program:

13.00Buss fra Trondheim sentrum
14.00Per Jørgensen (Varig Orkla Arena) ønsker velkommen.
Presentasjon av Ability FM og tjenestene vi kan tilby.
Kundecase (Radisson og Posten) og bærekraftig drift.
16.00Aperitiff, bli kjent og mingling
17.00Buffet, bli kjent og mingling
18.00 - 22.00Midtsommertravet på VIP-tribunen (NB! Maks 70 plasser) 
22.00Buss tilbake til Trondheim

Programmet her oppdateres med flere detaljer etterhvert. Vi sender ut detaljert program og informasjon om transport/parkering til de påmeldte når det nærmer seg.

Fra Ability treffer du følgende kontaktpersoner:

Meld deg på

Del gjerne denne siden og tips noen du kjenner...

Bespisning og mingling ute på Varig Orkla Arena
Bilde av forsiden av Ability sin Bærekraftsrapport 2022

Bærekraft ligger i bunn for alt vi gjør

Det handler ikke bare om å kutte miljøskadelige kjemikalier fra våre produkter, det handler også om mennesker. Abilitys tilnærming til bærekraft er i stadig utvikling. Vi skal jobbe på en bærekraftig og ansvarlig måte, og FNs bærekraftsmål gir føringer for vår tilnærming og vårt arbeid.

Bærekraft er en driver for innovasjon og vi jobber kontinuerlig med å sikre en ansvarlig forretningspraksis ved å ivareta ansatte, mennesker, samfunnet og miljøet rundt oss.

Bli med oss på Varig Orkla Arena og hør hvordan moderne drift og forvaltning av bygg og anlegg kan gjøres på en bærekraftig - og ikke minst øknomisk - måte. Bli også kjent med noen av våre mest spennede kundeprosjekter.

Ability er landsdekkende og med sine 1 800 ansatte en av Norges ledende innen outsourcing av bærekraftig forvaltning og drift av eiendom, bygg og utomhus.