Katalogen Rekvisitautvalg 2022 får du ved å kontakte din kontaktperson hos oss, eller ved å henvende deg til vårt servicesenter på telefon 41 78 10 00 eller sende en e-post til post@ability.no.

Gode valg for deg og miljøet

Vi i Ability er opptatt av å gjøre valg som er gode både for deg som kunde, for sluttbrukerne og miljøet. Du skal kunne være trygg på at alle produktene du kjøper hos oss er av høy kvalitet, bærekraftig produsert, svanemerkede samtidig som de sikrer en god hygiene. Vi i Ability har levert Svanemerket Renhold siden 2016 og går årlig igjennom produktene våre for å sikre mest mulig miljøvennlig drift.

Hva betyr svanemerket?

Mer om bærekraft i Ability.

Standard eller eksklusiv?

I grunnsortimentet vårt finner du såpe, desinfeksjon, forskjellig papir, dispensere, avfallshåndtering og miljøstasjoner. Du kan velge mellom vår standard eller eksklusive kolleksjon. Standard-kolleksjonen er økonomisk gunstig og har funksjonelt design. Den eksklusive kolleksjonen leveres i børstet stål og har lekkert design med rene linjer. At produktene våre har høy kapasitet gjør at de også krever færre påfyllinger.

Vi hjelper deg gjerne med å finne de riktige produktene for deres bruk.

Andre tilleggstjenester

Ability er et fullverdig Facility Management selskap og kan levere komplette driftstjenester og er din partner for alt innen renholdkantineeiendomsdrift og kontorstøtte. Vi kan ta oss av hele eller kun deler av leveransen, eller du bestiller tjenester etterhvert som behov oppstår.