Mandag 31. okotber 2022 flytter vi ut av Damsgårdveien 131. Men vi flytter ikke så langt. Faktisk bare 450 meter lenger ut mot Laksevåg i Damsgårdsveien 165. Du finner oss i 4. etasje i lyse flotte nyoppussede lokaler med strålende utsikt mot Puddefjorden og Bergen by.

Selskap i endring = behov i endring

Ability har vært og kommer til å være i konstant endring. Derfor endrer også behovene til både lagerplass og kontorlokaler seg. Som et fullservice Facility Management-selskap er vi avhengig av god logistikk og en sentral beliggenhet. Både for å kunne være raskt ute på oppdrag hos kundene våre i det daglige, men også for å kunne ta i mot både besøk og egne ansatte.

- Vi gleder oss veldig til å flytte inn i nye flotte, luftige og freshe lokaler tilpasset vår hverdag.

Frode Standahl, Administrerende direktør

Facility Management

Ability tar også over flere av tjenestene på det nye bygget, blant annet fast og periodisk renhold, brøyting og salting. Vi vil også supplere med andre vaktmestertjenester etter behov.

Her finner du oss

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss når vi er på plass i våre nye lokaler i november. Ta gjerne kontakt med din kontaktperson hos oss, eller book et møte via Servicesenteret på telefon 4178 1000 eller post@ability.no.

Se Damsgårdsveien 165 i Google Maps