– Det skal ikke være tvil om hvem vi er, og hva vi gjør. Kundene som besøker nettsiden, ser bilene og møter våre dyktige medarbeidere ute på jobb, skal med en gang se at dette er Ability, sier Frode Standahl, daglig leder i Ability.

– Hvorfor falt dere ned på Ability?

– For det første er det et klingende navn som er lett å huske. For det andre handler det om å fortelle med en gang at vi har både evner og kompetanse til å gjennomføre de oppdragene vi får, sier han og slår fast:

– Når kundene ser Ability-logoen på biler og arbeidsklær, skal de vite at de får kvalitet gjennom hele prosessen fra planlegging til utført oppdrag. I tillegg ønsker vi å fremstå som ett konsern med tverrfaglige ressurser våre medarbeidere kan spille på.

Facility Management

Ability leverer komplette driftstjenester og strategisk rådgivning innen renhold, kantine, eiendomsdrift og hotell. I tillegg skaper og drifter selskapet alle typer uteareal for kundene.

– Hos Ability får du én samarbeidspartner som dekker dine behov fra A til Å.  Det er dette som kalles Facility Management, sier Rødder.

Han oppfordrer alle til å ta en kikk på den nye nettsiden.

– Vi har vokst som selskap, og er i dag mye mer enn renhold. Vi tenker dessuten bærekraft i alt vi gjør, enten det er kantinedrift, hotelldrift, renhold eller planlegging og bygging av flotte uterom.

Innovasjon i hvert fiber

De siste årene har Ability satset hardt på innovasjon og digitale løsninger.

– Det er en forutsetning for at vi skal utvikle oss som selskap. Når omgivelsene endrer seg med nye krav til tjenester, må også vi endre oss, sier Standahl.

Ability er eneste leverandør av Viima mopper og kluter laget av japansk komposittfiber. Produktene sparer miljøet og rengjør uten kjemikalier ved mekanisk fjerning bakterier og virus. Dette sparer både miljø og ansatte for unødvendige påkjenninger.

I tillegg satser Ability hardt på sensorteknologi for å tilpasse tjenestene etter analyse av data som blir samlet inn.

– Det kan dreie seg om bruk av møterom, varsel om fulle avfallsbøtter, temperatur i kjøleskap eller luftkvalitet, for å nevne noe. Bruk av sensorer og analyse av data reduserer miljøbelastningen og driftsutgiftene for virksomhetene betraktelig, avslutter Standahl.