PRIVAT MARKED

Hva trenger du?

Ability prosjekterer hager og leverer catering til privatmarkedet. Når bryllupet, 50-årsdagen eller konfirmasjonen skal arrangeres, er det én ting du ikke trenger gjøre: Svette over grytene og bekymre deg om du har nok plass i hagen. Det er bare å trekke pusten og ønske gjestene velkommen til fest.

Ability tar seg av resten.

Hagetjenester

Ability prosjekterer og gjennomfører din hagedrøm. Vi setter opp murer, legger stein og sørger for beplantningen. Vi utarbeider prosjektet sammen med deg slik at dine ønsker så langt som mulig blir ivaretatt. Foreløpig er dette bare et tilbud til privatmarkedet i Trondheim.

Catering

Ability tilbyr catering til små og store arrangementer i Stavanger og Oslo. Gjennom vår kantinedrift har vi en rikholdig meny. Du kan velge mellom snitter, koldtbord og fulle menyer til større selskaper som bryllup og konfirmasjon. Vi har som mål å inspirere til bedre kosthold og rikere matopplevelser for alle våre kunder. Våre matkonsepter er utviklet med bakgrunn i FNs bærekraftsmål.

Kontakt oss

"(Påkrevd)" indicates required fields

JEG VIL AT ABILITY TAR KONTAKT MED MEG FRA:(Påkrevd)
JEG VIL VITE MER OM:(Påkrevd)
Uten navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Aktuelt

Økende smittetrend - Ability FM
NYHETER

Økende smittetrend

Vi befinner oss nå i en ny og svært utfordrende periode med økende smittetrend. Det resulterer i nye nødvendige tiltak for å begrense smitten.

Helt rent med 80% mindre vann! - Ability FM
NYHETER

Helt rent med 80% mindre vann!

Ability bruker forskningsbaserte renholdsmetoder som i tillegg til å kutte vannforbruket med 80%, også reduserer bruken av kjemikalier med hele 90%.

Vi er Ability - Ability FM
NYHETER

Vi er Ability

AB Solutions skifter navn til Ability og får ny logo, og en ny visuell identitet. Navnet Ability peker mot medarbeidere som har evne og kompetanse til å levere det meste innen Facility Management.